понеділок, 18 лютого 2013 23:24

Опозиційні сили мають конкурувати між собою надзвичайно делікатно – Палій

Опозиційні сили мають конкурувати між собою надзвичайно делікатно – Палій
За словами політолога, конкуренція в опозиційному таборі – "це зовсім не так драматично, як здається". Фото: radiosvoboda.org

Конкуренція в опозиційному таборі має бути орієнтована і зумовлена якоюсь вищою ціллю, а не особистими інтересами партійних лідерів.

Про це сказав у коментарі Gazeta.ua український експерт-політолог, політичний консультант Олександр Палій.

"Опозиція має конкурувати надзвичайно делікатно між собою, – говорить він. – Вона має конкурувати насамперед діями, а не словами, образами чи жестами. Я закликаю громадян оцінювати ефективність кожного опозиціонера, виходячи з його дій. І тоді це буде найкраща конкуренція, яка може бути".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Турчинов зізнався, що з Об'єднаної опозиції ще зарано ліпити одну партію

За словами політолога, конкуренція в опозиційному таборі – "це зовсім не так драматично, як здається".

"Головне, щоб вона була орієнтована і зумовлена якоюсь вищою ціллю, ніж просто особисто когось прилаштувати кудись. Я думаю, нинішні опозиціонери розуміють, що за президентства будь-кого з них ситуація в країні буде принципово інша, ніж за продовження правління Януковича. І я їх закликаю це чітко усвідомити", – звернувся Палій.

Зараз ви читаєте новину «Опозиційні сили мають конкурувати між собою надзвичайно делікатно – Палій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі