пʼятниця, 23 жовтня 2020 21:20

ООН мобілізувала на цілі гуманітарної діяльності в Україні понад півмільярда доларів - Кулеба

ООН мобілізувала на цілі гуманітарної діяльності в Україні понад півмільярда доларів - Кулеба
Україна готова і надалі всіляко підтримувати важливу місію ООН - Кулеба. Фото: glavcom.ua

Лише минулого року організації системи ООН надали Україні міжнародну технічну допомогу на 145 млн доларів. А на цілі гуманітарної діяльності в Україні організація мобілізувала понад півмільярда доларів.

Про це повідомив міністр закордонних справ Дмитро Кулеба, який взяв участь в урочистій церемонії підняття прапора Організації Об'єднаних Націй з нагоди 75-ї річниці її створення, передає пресслужба МЗС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Не можна закривати очі на те, що член РБ ООН змушує замовкнути журналістів в окупованому Криму - Кулеба

Кулеба зазначив, що наша держава готова і надалі всіляко підтримувати важливу місію ООН, утверджуючи справедливість і рівність в світі.

"Як держава-член ООН ми і надалі будемо разом боротися за справедливість. Адже саме для цього існує ООН: для побудови справедливого світу. Разом з ООН - до справедливого миру у справедливому світі", - сказав він.

У рамках візиту Президента України Володимира Зеленського до Великої Британії, міністр закордонних справ Дмитро Кулеба зустрівся з державним секретарем у закордонних справах і справах співдружності націй та розвитку Великої Британії Домініком Раабом. Кулеба поінформував про створення Кримської платформи та запросив Велику Британію до участі у ньому.

Зараз ви читаєте новину «ООН мобілізувала на цілі гуманітарної діяльності в Україні понад півмільярда доларів - Кулеба». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі