середа, 17 грудня 2008 14:02

Олійник: Рибаков вступив в "Єдиний центр"

Наразі за Рибакова голосує його картка, яка перебуває у когось із депутатів від "Єдиного центру".

Про це заявив народний депутат України від Блоку Юлії Тимошенко Святослав Олійник.

За його словами, наразі депутати Ігор Рибаков (БЮТ) і Юрій Бут (НУ-НС), які під час існування демократичної коаліції написали заяви про вихід зі складу парламентської більшості, тепер у парламенті працюють як окремі депутати.

"Рибаков взагалі не з"являється в Раді, він лише свої заяви через прес-службу поширює. Його картка для голосування взагалі перебуває у когось із "Єдиного центру". Він вступив в ЄЦ, є членом Балогіного ЄЦу, і хтось із "Єдиного центру" голосує його карткою постійно та в невідомому місці", -  обурився Олійник.

Політик також заявив, що депутат від НУ-НС Юрій Бут "також не був помічений у Верховній Раді": "Він час від часу з"являється на засіданнях комітетів ВР, але це питання "Самооборони", хай вони за нього і відповідають".

Депутат заявив, що особиста позиція цих двох депутатів не впливає на долю коаліції.

Він також зазначив, що щодо подальшого депутатства Рибакова "питання вирішене".

"Рибаков рішенням з"їзду Блоку Тимошенко позбавлений депутатських повноважень. Це трапилося півроку тому. Але сьогодні це питання перебуває на розгляді в судах. Рано чи пізно процес закінчиться й замість Рибакова до парламенту буде введений новий депутат від БЮТ.

Наразі Рибаков не є членом Блоку Тимошенко, він не член фракції БЮТ і, на нашу думку, він вже не депутат. Його самого в парламенті немає, є тільки картка", - резюмував Святослав Олійник, повідомляє ІнтерМедіа консалтинг.

Зараз ви читаєте новину «Олійник: Рибаков вступив в "Єдиний центр"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі