понеділок, 16 січня 2017 19:30

Охендовський відмовився говорити на допиті

Охендовський відмовився говорити на допиті
Фото: РБК-Украина

Голова Центральної виборчої комісії Михайло Охендовський відмовився давати свідчення під час під час допиту в Національному антикорупційному бюро.

Своє рішення посадовець пояснив відсутністю на допиті прокурора Спеціалізованої антикорупційної прокуратури. Про це повідомила прес-секретар відомства Світлана Оліфіра, передає Укрінформ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: НАБУ обмежили доступ до чорної бухгалтерії "регіоналів"

"Відповідно до чинного законодавства, прокурор не зобов`язаний бути присутнім під час проведення слідчих дій. Це його право, але не обов`язок", - каже Світлана Оліфіра .

Прізвище голови Центральної виборчої комісії фігурує у чорній бухгалтерії Партії регіонів. Документи свідчать про витрати політсили на хабарі у сумі близько 2 млрд дол. 13 грудня детективи Національного антикорупційного бюро України повідомили Охендовському про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень. Солом'янський районний суд Києва обрав йому запобіжний захід у вигляді особистого зобов'язання без відсторонення від посади голови ЦВК.
Зараз ви читаєте новину «Охендовський відмовився говорити на допиті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі