вівторок, 30 жовтня 2012 18:00

Охендовський спростував звинувачення Усенко-Чорної щодо розбіжностей у протоколах

Охендовський спростував звинувачення Усенко-Чорної щодо розбіжностей у протоколах
Михайло Охендовський. Фото: ua.golos.ua

Михайло Охендовський спростував заяву заступника голови ЦВК Жанни Усенко-Чорної та Андрія Магери щодо розходження даних на сервері ЦВК та у реальних протоколах із мокрими печатками.

"До ЦВК ще не надходили протоколи з тих ОВК та ДВК, які згадувалися сьогодні у ЗМІ. Сьогодні були прийняті протоколи з двох окружних виборчих комісій. Інших у Центрвиборчкомі зараз немає", - пояснив член комісії.

Він зазначив, що із закордонних дільниць ще також не надійшли оригінальні протоколи, дані з них отримують доступними засобами зв'язку.

"Якщо випадки розбіжностей будуть зафіксовані — у кожному конкретному випадку ми будемо визначатися на підставах документів, а не повідомлень ЗМІ", - додав Охендовський.

Він також зауважив, що суттєвих розбіжностей у динаміці надходження протоколів цього року, порівняно із попередніми виборами, немає.

"У мене є передчуття що можливі й більші затримки. Найбільше навантаження на членів ЦВК слід чекати у четвер, п'ятницю та суботу. ЦВК має 15 днів, щоб встановити результати голосування в одномандатних та багатомандатних виборчих округах. За всю історію українських виборів ці строки не порушувались", — наголосив він.

 

Зараз ви читаєте новину «Охендовський спростував звинувачення Усенко-Чорної щодо розбіжностей у протоколах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі