середа, 17 березня 2021 17:30

Офіс президента пояснив кадрові зміни

Офіс президента пояснив кадрові зміни
Ігор Брусилов став 9-им заступником керівника ОП Єрмака. Фото: president.gov.ua

Новий заступник керівника Офіса президента Ігор Брусило займатиметься візитами глави держави. Про це повідомив сайт президента України.

"Загалом продовжу скеровувати роботу Служби державного протоколу та церемоніалу президента. Проте розширяться повноваження щодо якісного змістовного наповнення та організації міжнародних візитів, робочих поїздок і заходів за участю Володимира Зеленського", - повідомив Брусило.

Буде забезпечено інформаційно-роз'яснювальну роботу щодо важливості та цілей закордонних візитів президента України Володимира Зеленського та візитів в Україну глав іноземних держав, урядів, керівників міжнародних організацій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський призначив нового заступника Єрмаку

Ігор Брусило опікується підготовкою офіційного візиту в Україну 18-19 березня президента Литви Ґітанаса Науседи.

До призначення Ігор Брусило працював заступником керівника департаменту державного протоколу та церемоніалу. Працював в апараті Верховної Ради у сфері забезпечення міжпарламентської взаємодії.

У 2007-2011 роках перебував на дипломатичній службі в Посольстві України в Італії. Повернувся до роботи в протоколі президента 2012-го.

Зараз ви читаєте новину «Офіс президента пояснив кадрові зміни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі