вівторок, 15 вересня 2020 13:10

Офіс генпрокурора розслідує справи проти кількох нардепів

Офіс генпрокурора розслідує справи проти кількох нардепів
Венедіктова назвала ненормальною ситуацію, коли справи щодо депутатів обговорюються в пресі і складається враження, ніби генеральний прокурор "намагається когось захистити чи відбілити". Фото: "Укрінформ"

Українські правоохоронні органи ведуть декілька розслідувань стосовно народних депутатів.

Про це сьогодні заявила генпрокурорка Ірина Венедіктова на засіданні парламенту.

"Дійсно, в нашій державі ведуть декілька справ – розслідувань по народних обранцях, і результати цих розслідувань ми побачимо. Ми або прийдемо до законних процесуальних рішень, або ні... Я хочу сказати, що нікого не буду покривати, якщо є склад злочину і доказаний, то конкретного депутата, з конкретним прізвищем буде притягнуто до відповідальності", - наголосила вона.

Венедіктова назвала ненормальною ситуацію, коли справи щодо депутатів обговорюються в пресі і складається враження, ніби генеральний прокурор "намагається когось захистити чи відбілити".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Слузі народу" несли хабар за законопроєкт - ЗМІ

Генпрокурорка Венедіктова вважає, що міжнародним партнерам України не слід переживати щодо ситуації навколо антикорупційних інституцій.

Таким чином вона прокоментувала ситуацію з відходом з посади керівника САП Назара Холодницького і визнанням неконституційним указу про призначення Артема Ситника директором НАБУ.

Зараз ви читаєте новину «Офіс генпрокурора розслідує справи проти кількох нардепів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі