неділя, 23 грудня 2012 00:39

"Обрання Рибака та переобрання Азарова дає президенту більше часу для маневру"

"Обрання Рибака та переобрання Азарова дає президенту більше часу для маневру"
Ближче до виборів буде зроблено ставку на якусь одну групу в оточенні президента, наголошує Доній Фото: glavred.info

Поява Рибака та переобрання Азарова говорить про те, що Янукович намагається дистанціюватись від груп впливу. Таку думку у новому номері журналу "Країна" висловив народний депутат України Олесь Доній.

"Це треба для того, щоб вони довше перебували в його таборі й не переходили в опозицію. Це дає президенту більше часу для маневру. Ставка на старих донецьких означає невизначеність сценарію, за яким Янукович намагатиметься переобратися 2015 року. Рішення відклали на потім", - наголосив він.

За словами Донія, при переході на якийсь варіант можлива ротація.

"Скоріш за все, Рибак залишиться на посаді, а от Микола Янович буде зміщений на користь або майбутнього президента, або людини, що має забезпечити повторне обрання Януковича. Ближче до виборів буде зроблено ставку на якусь одну групу в оточенні президента", - зауважив Доній.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В умовах кризи адміністративний підхід Азарова може стати в нагоді - експерт

Думки інших експертів стосовно того, чому головою Верховної Ради став 66-річний Володимир Рибак, а уряд знову очолив 65-річний Микола Азаров, читайте у журналі "Країна" № 49 (152) за 20 грудня 2012 року.

Зараз ви читаєте новину «"Обрання Рибака та переобрання Азарова дає президенту більше часу для маневру"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі