субота, 28 вересня 2024 02:10

Пояснили, чому Трамп накинувся на Зеленського

Пояснили, чому Трамп накинувся на Зеленського
Чому Трамп може програти вибори.Фото: huggingface

Кандидат у президенти США Дональд Трамп може програти президентські вибори Камалі Гарріс. Це дані одного з останніх опитувань. Саме тому він нервує і шукає кого звинуватити у цій ймовірній поразці. Мішенню став український президент Володимир Зеленський, який перебуває із тижневим візитом у США.

Зеленський відвідав завод у штаті Пенсильванія, який вагається у виборі кандидата на пост президента США, що республіканці сприйняли за підтримку демократів. Це пояснює аналітик Atlantic Council Пітер Дікінсон, передає LIGA.net.

"Пенсильванія - один із ключових штатів, що вагається. Від голосів там може залежати, хто стане наступним президентом. Візит був законним, але для республіканців це аргумент про нібито підтримку Зеленським демократів", - каже аналітик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський зустрівся із Трампом: перші заяви і фото

Психологічно Трамп - проросійський, і лідер України його дратує, зауважує він.

Додає, що велике значення в Пенсильванії грають українська і польська діаспори. А кампанія Камали Гарріс у штаті націлена саме на поляків, уточнює Дікінсон. Наприклад, кандидатка прямо їх попередила: Трамп - проти вас".

Кандидат у президенти США Дональд Трамп після зустрічі з президентом України Володимиром Зеленським у Нью-Йорку заявив, що у разі його програшу на виборах війна в Україні переросте у Третю світову.

Трамп після зустрічі з Зеленським заявив, що виступає за справедливий мир для України, але утримався від конкретики щодо того, яку угоду про завершення війни між Росією та Україною вважав би справедливою

Зараз ви читаєте новину «Пояснили, чому Трамп накинувся на Зеленського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі