неділя, 05 грудня 2010 11:19

Новообраний мер Запоріжжя призупиняє своє членство в "Батьківщині"

Новообраний мер Запоріжжя призупиняє своє членство в "Батьківщині"

Обраний мером Запоріжжя кандидат від "Батьківщини" Олександр Сін має намір призупинити своє членство в партії Юлії Тимошенко "Батьківщина".

Як повідомили в Запорізькій міській організації "Батьківщини", "Олександр Сін заявив, що має намір скористатися положенням статуту партії, який дозволяє членам "Батьківщини", що зайняли певні пости, призупинити своє членство в партії, оскільки вважає правильним на посту мера представляти всю громаду, а не працювати на користь її частини".

За словами співрозмовника, в статуті "Батьківщини" "процедура призупинення членства в партії чітко не прописана, проте в даному випадку планується подати відповідну заяву в районну організацію, де Сін перебуває на обліку, щоб рішення ухвалювалося на її бюро".

Очікується, що офіційно про призупинення свого членства в партії Сін повідомить у понеділок на прес-конференції, призначеній в ДК "ЗАЗ". (Запорізький міськвиборчком тільки завершив процедуру реєстрації переможців виборів, і приступити до обов'язків мера, а відповідно, і проводити будь-які заходи в будівлі Запорізької мерії у Сіна поки що можливості немає - ред.).

Раніше повідомлялося, що представники запорізької організації "Батьківщина" заявили "про затягування процесу реєстрації" з боку новообраних депутатів міськради від Партії регіонів. "Неквапливість" "регіоналів" вони розцінили як "саботаж, який не дозволяє провести сесію, і дати офіційний старт роботі новому міському голові - кандидату від "Батьківщини" Сіну".

Як зазначалося, згідно з офіційно оголошеним у встановленому порядку результатом виборів 31 жовтня, мером Запоріжжя, незважаючи на всі зусилля Партії регіонів забезпечити посаду Запорізького міського голови представнику ПР, було обрано кандидата від "Батьківщини" Сіна.

При цьому загалом і Запоріжжя, і Запорізька область проголосували за Партію регіонів: ПР одержала більшість як у Запорізькій міській, так і в Запорізькій обласній раді.

УНІАН

Зараз ви читаєте новину «Новообраний мер Запоріжжя призупиняє своє членство в "Батьківщині"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі