вівторок, 21 травня 2013 16:24

"Нова влада приступила до активного дерибану" - "відставлений" мер Черкас

"Нова влада приступила до активного дерибану" - "відставлений" мер Черкас
Одарич: "Таке відчуття, що їм сам Господь-Бог пообіцяв, що жодна волосинка з голови не впаде". Фото: Інна ІЩУК

"Відставлений" міський голова Черкас Сергій Одарич розкритикував дії працівників нового виконкому за те, що депутатам дали дозвіл розводити ринки і забудовувати прибережну територію.

"Ми бачимо, як нова влада приступила до дерибану, - говорить він. - Уже відбулася низка обіцяних призначень. Депутат міської ради Денис Жмаєв влаштований на хлібне місце КП "Черкаські  ринки". Працевлаштований депутат Валерій Воротник. Ведуться бесіди з керівниками департаментів, комунальних підприємств. Учора звільнили працівника відділу Патронатна служба Віктора Чубенка, без згоди просто викинули на вулицю, вручивши розпорядження про звільнення. Я дивлюся на дії цієї гоп-компанії і в мене таке відчуття, що їм сам Господь-Бог пообіцяв, що жодна волосинка з голови не впаде, прокурори дивитися не будуть, суди не судитимуть. Повне нехтування законами, не кажучи вже про принципи моралі. Почали виконувати й інші обіцянки, зокрема Денису Жмаєву дали можливість зробити ще один ринок на вулиці Толстого - Горького на зразок Пастерівського, де територія абсолютно не пристосована до ринку. Будуть стояти на газонах машини й розводити сміття. Усього таких ринків планують відкрити близько 10. Наступний етап - на Митниці, у Південно-Західному районі - у дворах будинків".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Теличенко безкоштовно захищає у суді екс-мера Черкас

Одарич також звинуватив депутата міськради Андрія Ковальчука у забудові берегу Дніпра в районі Дахнівки, що під Черкасами.

"Зараз огороджується парканом територія - близько 10 гектарів берега. Те, що відбувається - абсолютно суперечить закону і тим рішенням, які приймав виконавчий комітет свого часу. Із цим проектом Андрій Ковальчук бігав уже років 5. Після багатьох доопрацювань були визначені містобудівні обмеження, які передбачали: ніяких парканів, уздовж дороги по всій довжині ділянки облаштовується ще одна асфальтована смуга для під'їзду і паркування автомобілів. Біля дороги біля дамби передбачалося розташування літніх будиночків, без будь-яких елементів капітальності споруд і, як мінімум, 120-150 метрів до берега лишається пляжної території нічим не зайнятої. Через кожні 50 метрів між будиночками йде шестиметровий розрив для можливості підходу людей до води. Сьогодні ми бачимо, як будується капітальний паркан і повністю відрізається берег. Тому я спрямовую звернення до природо-охоронної прокуратури для того, щоб зупинили незаконну забудову берега. Хоча припускаю, що з кабінету губернатора спокійно закриваються очі на те, що "свої" забудовують", - наголосив "відставлений" мер.

Зараз ви читаєте новину «"Нова влада приступила до активного дерибану" - "відставлений" мер Черкас». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі