середа, 09 травня 2012 11:40

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Німецький лікар Тимошенко житиме разом із нею в лікарні "Укрзалізниці"

Німецький лікар Тимошенко житиме разом із нею в лікарні "Укрзалізниці"
Німецький лікар привіз із собою витратні матеріали, медикаменти для Тимошенко. Фото: novynar.com.ua

Німецький лікар клініки "Шаріте" Лутц Хармс має намір у середу почати лікування екс-прем'єра Юлії Тимошенко в ЦКБ №5 "Укрзалізниці".

"Зараз проводиться огляд Юлії Володимирівни, після якого почнуться лікувальні процедури", - заявила з посиланням на слова доктора Хармса перший заступник міністра охорони здоров'я України Раїса Мойсеєнко на брифінгу в середу в Харкові.

Мойсеєнко також повідомила, що "ведеться розмова про те, що Тимошенко припинить голодування".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тимошенко вже відвезли до лікарні

За її словами, лікуючим лікарем екс-прем'єра буде доктор Хармс. Під час оглядів та призначення процедур в палаті буде присутній лікар-невропатолог ЦКБ №5 Ірина Фурса, а також лікар з медчастини Качанівській колонії.

Журналісти, присутні на брифінгу, запитали, чому Хармс пройшов на територію лікарні з великою сумкою з речами, чи означає це, що він буде жити в лікарні. Мойсеєнко відповіла, що такий варіант не виключений, додавши, що за узгодженням із українською стороною лікар привіз із собою витратні матеріали, медикаменти для Тимошенко.

Мойсеєнко зазначила, що в палаті з Тимошенко буде лікуватися ще одна пацієнта з аналогічними захворюваннями.

Зараз ви читаєте новину «Німецький лікар Тимошенко житиме разом із нею в лікарні "Укрзалізниці"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі