середа, 04 квітня 2018 13:11

"Не вистачає везіння в лотерею" - антикорупціонер поставив Ляшка на місце

"Не вистачає везіння в лотерею" - антикорупціонер поставив Ляшка на місце
Назар Холодницький приїхав у Раду після публікації записів з його голосом. Фото: twitter.com/chesno_movement

Антикорупційний прокурор Назар Холодницький у відповідь на звинувачення лідера Радикальної партії Олега Ляшка пригадав йому незрозумілі виграші в лотерею.

Розмова відбулася під час візиту антикорупційного прокурора в парламент, де він відповідав на запитання народних обранців.

"Звання генерала у 30 років отримали. Звання заслуженого юриста з рук президента отримали. Своїх друзів-бізнесменів консультуєте у своєму кабінеті. Чого вам не вистачає для повного щастя? І чи не шкода вам рибок, які цю всю дурню вашу слухали?" - виступив Ляшко.

"Мені для повного щастя не вистачає будинку в Козині та везіння в лотерею, Олегу Валерійовичу", - відповів Холодницький.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відповідаючи Лещенку, Холодницький зірвав оплески у Раді

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко за рік додав до декларації 20,6 млн грн. Із них — 571 тис. виграв у лотерею, 17,7 млн отримав на оренді й продажу нерухомості. Купив будинок у селищі Козин під Києвом за 11,2 млн і 65 соток землі.

У жовтні Національне антикорупційне бюро почало перевірку декларації Ляшка у зв'язку з повідомленням про виграш.

Зараз ви читаєте новину «"Не вистачає везіння в лотерею" - антикорупціонер поставив Ляшка на місце». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі