неділя, 14 травня 2017 15:32

"Не чув" - Порошенко про плівки Онищенка

"Не чув" - Порошенко про плівки Онищенка
"Онищенко є людиною, яка обґрунтовано підозрюється в скоєнні злочинів" - Порошенко. Фото: УНІАН

Президент Петро Порошенко не чув про плівки біглого нардепа Олександра Онищенка.

Про це він заявив на прес-конференції.

"Не чув і не збираюся чути", - сказав він.

"Пан Онищенко є людиною, яка обґрунтовано підозрюється в скоєнні злочинів, докази яких були передані до Верховної Ради. Вона зняла недоторканність. Якщо у пана Онищенка є будь що повідомити, він мав прийти до слідчих органів, суду і дати пояснення", - зауважив Порошенко.

"Якщо ведемо зараз абсолютно інший спосіб, коли ці тези вибудовуються використовуючи своїх друзів, щоб побудувати політичний захист, отримати політичний притулок, я вважаю що нічого спільного із рослідуванням, встановленням істини і притягненням відповідальності це не має", - заявив президент.

Порошенко додав: "Російські паспорти всім не дають".

"Раджу його друзям приїхати в Україну і дати свідчення. Хто давав, кому давав, за що, які народні депутати", - сказав глава держави.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Затримання Онищенка: у НАБУ сподіваються на екстрадицію нардепа

Народного депутата Олександра Онищенка підозрюють в організації схеми з розкрадання коштів під час видобутку і продажу природного газу в рамках договорів про спільну діяльність з ПАТ "Укргазвидобування", в результаті якої держава зазнала збитків приблизно на 3 млрд грн.

5 липня Верховна Рада зняла з нього недоторканність. 27 липня генпрокурор підписав повідомлення про підозру.

Онищенко втік за кордон.

Зараз ви читаєте новину «"Не чув" - Порошенко про плівки Онищенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі