середа, 25 квітня 2018 10:15

НАЗК викликало омбудсмена Денісову "на килим"

НАЗК викликало омбудсмена Денісову "на килим"
Людмила Денісова голосувала за своє призначення омбудсменом. Фото: УНІАН

Нацагентство із запобігання корупції запросило уповноваженого Верховної Ради з прав людини Людмилу Денісову дати пояснення у зв'язку з притягненням її до відповідальності.

Про це інформує прес-служба НАЗК.

Агентство встановило, що Денісова як народний депутат 15 березня голосувала за внесення у порядок денний питання призначення її на посаду уповноваженого Верховної Ради з прав людини. Вона брала участь в обговоренні та голосуванні попри конфлікт інтересів.

"Своїми діями Людмила Денісова вчинила правопорушення, пов'язані із корупцією, відповідальність за які передбачено частинами першою та другою статті 172-7 Кодексу України про адміністративні правопорушення. У зв'язку з цим Людмилу Денісову запрошено прибути до Національного агентства 25 квітня 2018 року протягом дня з 09:00 до 17:00", - ідеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Порошенка хочуть узаконити корупцію

15 березня Верховна Рада призначила народного депутата від "Народного фронту" Людмилу Денісову на посаду уповноваженого з прав людини.

Зараз ви читаєте новину «НАЗК викликало омбудсмена Денісову "на килим"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі