вівторок, 28 січня 2020 09:59

НАТО проведе масовий тренінг для українських чиновників

НАТО проведе масовий тренінг для українських чиновників
НАТО допомагає Україні у відповідь на агресію РФ

Цьогоріч Кабінет міністрів разом із НАТО проведе спеціальний тренінг для службовців 52 державних інституцій України. Про це повідомив віцепрем'єр-міністр із питань європейської та євроатлантичної інтеграції Дмитро Кулеба.

"Завжди існував серйозний брак навичок публічних виступів, презентації, володіння англійською мовою.

Цьогоріч ми вперше організовуємо за підтримки Альянсу масштабний тренінг із підвищення саме таких навичок", - розповів Кулеба.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ми разом боролися проти росіян - Дуда сказав, хто справжні брати України

Для навчання прибудуть найкращі фахівці НАТО. Також залучать українських експертів, зокрема з недержавного сектору, кажуть в уряді.

"Завдяки такому навчанню Україна матиме, образно кажучи, спецпідрозділ фахових євроатлантистів на державній службі.

Це один із прагматичних кроків нашого уряду, спрямований на реальне зближення України з НАТО. За таких держслужбовців буде не соромно", - заявив Кулеба.

Програма Україна-НАТО з професійного розвитку цивільного персоналу українського сектору безпеки і оборони втілюється в рамках Комплексного пакету допомоги, який схвалили на Варшавському саміті НАТО у липні 2016 року у відповідь на агресію РФ проти України.

Більшість українців вважають, що найкращим варіантом гарантування безпеки для України був би вступ до НАТО.

Зараз ви читаєте новину «НАТО проведе масовий тренінг для українських чиновників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі