четвер, 18 червня 2015 10:50

"Народний фронт" за призначення Грицака на посаду глави СБУ

"Народний фронт" за призначення Грицака на посаду глави СБУ

Парламентська фракція "Народний фронт" готова проголосувати за призначення на посаду голови Служби безпеки України Василя Грицака, якщо відповідне подання Порошенка буде внесено до Верховної Ради.

Про це заявляє заступник голови фракції Андрій Тетерук.

Відповідаючи в четвер у кулуарах парламенту на запитання, чи влаштовує його фракцію кандидатура Грицака на посаду голови СБУ, політик заявив: "Так. Він професійна людина, перебував в АТО, повністю розуміє ситуацію та удосконалення роботи системи перепусток - це також його напрацювання. Тому він розумна людина, і я думаю, що він як фахівець повинен впоратися".

Разом з тим на запитання, чи достатньо в парламенті голосів для призначення Грицака главою СБУ, Тетерук зазначив: "Давайте спочатку звільнемо Наливайченка, а потім будемо говорити про призначення".

Нагадаємо, що керівник фракції "Блока Петра Порошенка" Юрій Луценко після наради керівників парламентських фракцій у президента заявив, що глава держави озвучував прізвища претендентів на посаду глави СБУ замість Валентина Наливайченка.

Однак Луценко не став називати ці прізвища.

Разом з тим раніше лідер фракції Радикальної партії Олег Ляшко заявив, що президент повідомив парламентаріям про намір запропонувати призначити на посаду голови СБУ Грицака замість Наливайченка.

Зараз ви читаєте новину «"Народний фронт" за призначення Грицака на посаду глави СБУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі