середа, 05 жовтня 2011 12:38

Нардепи відклали декриміналізацію економічних злочинів на завтра

Нардепи відклали декриміналізацію економічних злочинів на завтра

Верховна Рада у четвер, 6 жовтня, розгляне законопроект президента Віктора Януковича про декриміналізацію економічних злочинів.

Про це під час виступу у сесійній залі повідомив спікер Володимир Литвин. Перед тим депутати проголосували за включення до порядку денного цього законопроекту.

Лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов під час брифінгу повідомив, що якби сьогодні був повний робочий день, тобто парламентарі працювали у другій половині дня, то могли б прийняти цей законопроект. Він нагадав, що після обіду депутати працюватимуть в комітетах.

Раніше депутати відмовились включати у порядок денний законопроект опозиції щодо декриміналізації відповідальності окремих службових осіб. Йдеться про ст. 365 Кримінального кодексу, за якою судять екс-прем'єра Юлію Тимошенко. "За" внесення цього проекту проголосували всього 154 нардепи замість необхідних 226 голосів.

Зараз ви читаєте новину «Нардепи відклали декриміналізацію економічних злочинів на завтра». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі