пʼятниця, 06 листопада 2020 10:49

Нардеп з партії Медведчука і ведуча Мосейчук влаштували гостру перепалку про чортів у Раді

Нардеп з партії Медведчука і ведуча Мосейчук влаштували гостру перепалку про чортів у Раді
Мосейчук відреагувала на слова нардепа цитатою письменника Миколи Гоголя. Фото: ТСН

Ведуча шоу "Право на владу" Наталія Мосейчук подискутувала з нардепом від "Опозиційної платформи - За життя" Нестором Шуфричем у прямому ефірі.

Нардеп розкритикував законопроєкт президента Володимира Зеленського про розпуск Конституційного суду України через скандальне рішення щодо скасування е-декларування, повідомляє "ТСН".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Слуги" можуть залякувати новим Майданом у разі відмови розпуску КСУ

"Я не можу мовчати. Ви знаєте, я хочу порадити Володимиру Олександровичу. Володимире Олександровичу, ви любите фільми. Перегляньте "Слугу народу" - особливо першу і другу частини. І подивіться ще раз фільм "Хрещений батько", коли Віто Корлеоне вмирає і каже своєму синові: "Той, хто прийде з переговорами, той зрадник". Так от, той, хто порадив президенту підійти таким чином, той зрадник України. Але людина повинна бути виявлена, і ми повинні притягнути її до відповідальності".

Мосейчук відреагувала на слова Шуфрича цитатою письменника Миколи Гоголя.

"Несторе Івановичу, я б тут закликала до певних моральних цінностей вас, якщо вони у вас є. І нагадала б вам слова Миколи Васильовича Гоголя: "Не треба тому чорта шукати, у кого чорт за спиною сидить".

У відповідь політик сказав, що йому і партії "ОПЗЖ" оцінку вже дали українці на місцевих виборах і визнали домінуючою політсилою.

"Вони (виборці, - Gazeta.ua), мабуть, теж бачили чортиків за нашою спиною, бо Гоголя читають і поважають всі. Але, мабуть, ті "ангели", які були намальовані представниками інших політичних сил і владою, виявилися їм менш привабливими", - прокоментував Шуфрич.

"Ангелів серед вас немає, я вам скажу як людина, яка з вами всіма працює дуже довго. Тому про ангелів давайте просто не згадувати", - відреагувала ведуча на слова нардепа.

27 жовтня Конституційний суд визнав неконституційною статтю, яка передбачає покарання за брехню в деклараціях.

Тому президент вніс до Верховної Ради законопроєкт, яким пропонує припинити повноваження суддів Конституційного суду.

Зеленський сказав, якщо депутати відмовляться звільняти суддів Конституційного суду, може відбутися розпуск Верховної Ради.

Зараз ви читаєте новину «Нардеп з партії Медведчука і ведуча Мосейчук влаштували гостру перепалку про чортів у Раді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі