понеділок, 19 липня 2021 20:27

Нардеп Шевченко заспівав перед Лукашенком

Нардеп Шевченко заспівав перед Лукашенком
Шевченко вирішив виступити на "Слов'янському базарі". Фото: "Фокус"

Народний депутат України Євген Шевченко прийшов на фестиваль "Слов'янський базар" у білоруському Вітебську.

Там він заспівав дуетом з українським композитором Ніколо Петраша. Опублікував відео виступу.

Вони виконали пісню "Чотири пори року". Після виступу депутат подякував самопроголошеному президенту Білорусі Олександру Лукашенку. Потім подарував одному з виконавців приз "глядацьких симпатій від українського народу".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Політолог пояснив, чому "слуги народу" зволікали з виключенням Шевченка

"Я хочу щиро подякувати моєму другу, президенту Олександру Лукашенку, організаторам цього прекрасного свята і всьому білоруському народу за те, що ви справжні і чесні. І за те, що ви продовжуєте цю традицію. Слов'янський базар - це місце, де наші народи об'єднані загальним: пісня, музика, загальна культура", - заявив він.

Народного депутата від "Слуги народу" Євгенія Шевченка виключили з фракції. У "СН" заявили,що нардеп завдав шкоди міжнародному іміджу України.

Білорусь екстрено посадила літак Ryanair, повідомивши про мінування. Після посадки лайнера був затриманий опозиційний журналіст, якого білоруська влада звинувачує у тероризмі.

Коли в Білорусі затримали засновника опозиційного Telegram-каналу NEXTA Романа Протасевича, Шевченко вихваляв самопроголошеного президента країни, диктатора Олександра Лукашенка.

20 квітня Шевченко в Мінську зустрічався з Лукашенком. Позаторік "слуга народу" на кремлівському телеканалі розповідав про "радикально налаштованих націоналістів". У лютому він їздив на зустріч до самопроголошеного президента Білорусі.

Зараз ви читаєте новину «Нардеп Шевченко заспівав перед Лукашенком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі