пʼятниця, 14 грудня 2012 18:12

Нардеп про пропозицію Азарова: "Це нахабне, цинічне блюзнірство"

Нардеп про пропозицію Азарова: "Це нахабне, цинічне блюзнірство"
Андрій Павловський. Фото: svit24.net

Хто з опозиції буде піддаватися тиску й іти на перемовини з владою — той колаборант.

Про це у коментарі Gazeta.ua сказав народний депутат від "Батьківщини" Андрій Павловський.

Зазначимо, що раніше прем'єр-міністр Микола Азаров заявив, що запросив опозицію до переговорів щодо розвитку країни. "Це нахабне, цинічне блюзнірство, - прокоментував цю заяву прем'єра Павловський. - Як можна вести діалог з окупантами, ворогами? Доки лідери опозиції знаходяться за ґратами — жоден діалог неможливий. Можливий тільки діалог про припинення репресій, звільнення Юлії Тимошенко та Юрія Луценка. А до того вони навіть не опоненти, а вороги як опозиції, так і українського народу. Я інакше їх не сприймаю".

Нардеп додав: "Ми ставимо одну умову — припиняйте репресії, звільняйте лідерів опозиції і після цього ми про щось будемо з вами говорити. До того будь-якого діалогу не може бути. Ті, хто з опозиції буде піддаватися тиску іти на такі перемовини — той колаборант. І всі лідери опозиції про це домовилися: до звільнення політв'язнів — жодного діалогу із владою. Можливо якесь перемир'я, але точно не діалог".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До вечора Азаров сформує Кабмін - прізвища міністрів називають джерела

"І взагалі, від окупантів прийнято країну у будь-який спосіб звільняти, а не вести з ними якісь перемовини", - підкреслив він.

Павловський зауважив, що цей "діалог" владі необхідний лише тому, що вона зараз опинилася у цілковитій ізоляції.

"Чому зараз влада намагається загравати з опозицією? Тому що своїми недолугими і неефективними діями вона завела країну до міжнародної ізоляції. Світові європейські лідери не бажають вітатися, подавати руку ані Азарову, ані Януковичу. Вони відчувають цю ізоляцію. З презирством ставиться і керівництво Росії. Куди далі? По всьому периметру України тільки зневага і презирство так званого окупаційного режиму", - підкреслив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наш "смертник" повинен довести до логічного кінця цей дурдом — Капранов про діяльність Азарова

Парламентар додав: "Як можна вести з цими людьми якийсь діалог, якщо вони розуміють тільки мову тиску і сили? Вони просто вже є моральними виродками, вони живуть не за законом, не за людською мораллю, а за своїми кримінальними поняттями. Вони досвід своєї кримінальної молодості перенесли у стосунки, в політику, у Верховну Раду. З ними людський діалог неможливий. Вони самі показали, що перервали будь-який діалог і з опозицією, і з громадянським суспільством. Залишилося тільки позбутися їх, усунути в будь-який спосіб і забути як страшний сон".

Зараз ви читаєте новину «Нардеп про пропозицію Азарова: "Це нахабне, цинічне блюзнірство"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

34

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі