понеділок, 06 жовтня 2008 11:04

Наливайченко каже, що Ющенко Тимошенко йому не замовляв

В.о. глави СБУ Валентин Наливайченко заявляє, що президент Віктор Ющенко ніколи не давав йому вказівок займається слідчими діями щодо будь-кого.

Про це він заявив в інтерв"ю, опублікованому в "Газеті 24" у понеділок.

"Я працюю з президентом прямо, і жодного разу він не давав мені або при мені вказівок зайнятися кимось. Якщо хтось знає про такі факти, нехай їх надасть", - сказав Наливайченко.

Відповідаючи на питання, чому СБУ і Генпрокуратура почали підозрювати Тимошенко в причетності до отруєння Ющенка саме в період політичної кризи, після чотирьох років, він сказав:

"Цього не було! Ми ніколи такого не говорили. Це все політизація".

Відповідаючи на уточнююче питання про заяви, що Тимошенко "продалася росіянам", він відповів:

"Я повторюю, нічого цього не було. Було звернення секретаріату президента. Мова йшла не про особисто прем"єр-міністра. Мова йшла про факти невиконання рішень РНБО міністрами або урядом у цілому".

Він також розповів, що співробітники СБУ затримали главу райдержадміністрації, члена "Нашої України" на великому хабарі в кілька сотень тисяч доларів.

"Я доповідав про це президенту. І жодного слова про те, що, мовляв, "Валентин, ти не того затримав", не було. Ми передали справу до суду. Суд виніс вирок", - розповів він, пише Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Наливайченко каже, що Ющенко Тимошенко йому не замовляв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі