субота, 04 вересня 2010 13:36

Наливайченко хоче їздити до Європи без віз

Наливайченко хоче їздити до Європи без віз

Щойно закінчився форум Громадської ініціативи "Оновлення країни", який очолює Валентин Наливайченко. Він відбувся у бізнес-центрі "Парус".

Як повідомив Gazeta.ua Наливайченко, на оренду зали вони витратили 4 тис. грн, на звукове обладнання - 2 тис. грн.

"На сьогоднішній форум всі учасники приїхали за власний рахунок, а їх 151. Ми хотіли провести свій форум в будь-якій державній установі, але там є вказівка, якщо ти не представник влади, навіть в оренду і з угодою не дають, і ці зали стоять пусті. Але нічого, ми наступного разу зможемо провести просто неба", - зауважив він.

На з"їзді ухвалили програму громадського руху, прийняли резолюцію. Також вирішили в 22 областях, з яких приїхали люди, підтримувати окремих людей-мажоритарщиків.

"Стан в економіці та політиці загрозливий. Те, що бачимо, як стан після бомбардування. Тому я закликаю приєднуватися до "Оновленої країни". Громадський рух відкритий для всіх громадян, які ненавидять корупцію", - наголосив Наливайченко.

За його словами, рух створює програму дій, яка включає в себе повернення народовладдя, оновлення і оздоровлення економіки та освіти.

"Україна - європейська держава. Ми хочемо жити так як європейці, їздити в Європу без віз", - підкреслив Наливайченко.

Лідер "Оновлення країни" зазначив, що рух планує об"єднатися з усіма демократичними силами, "які діють в інтересах людей". Між тим, під час брифінгу Наливайченко сказав, що буде об"єднуватися з демократичними силами, але не парламентськими.

Також він додав, що члени "Оновлення країни" проводитимуть різні акції по Україні. Однак 7 вересня під стіни парламенту вони не прийдуть, тому що його організовує БЮТ.

Як повідомив кореспондент Gazeta.ua, на зібранні був присутній Віктор Небоженко, політолог, директор соціологічної служби "Український барометр".

Зазначимо, учасників з"їзду пригощали кексами, печивом, канапками, кавою з вершками та соками.

Зараз ви читаєте новину «Наливайченко хоче їздити до Європи без віз». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі