субота, 22 листопада 2008 20:17

Найголовніше за суботу, 22 листопада

Найголовніше за суботу, 22 листопада
Сьогодні Україна вшановує пам"ять жертв Голодомора
Сьогодні в Україні за участю Президента Віктора Ющенка пройдуть заходи зі вшанування пам"яті жертв Голодомору 1932-1933 років в Україні.

"Помаранчевим" заборонили відзначати річницю революції
Окружний адміністративний суд Києва заборонив двом громадським організаціям відзначати 22 листопада на Майдані Незалежності в Києві четверту річницю Помаранчевої революції у зв"язку з проведенням заходів, присвячених 75-им роковинам Голодомору.

"Газпром" погрожує припинити поставки газу в Україну з 1 січня
У "Газпромі" заявляють, що у разі непідписання договору з Україною на поставки газу в 2009 році до кінця поточного року будуть вимушені припинити ці поставки з 1 січня.

Регіонали знають шлях виходу з кризи
Україні для виходу з економічної кризи потрібно повністю відмовитися від практики загального підвищення грошових доходів населення без ув"язки зі зростанням продуктивності праці, величиною джерел виплат доходів та можливостями товарного забезпечення.

У "Нафтогазі" пояснили, звідки взялися такі борги за газ
Борг за газ, поставлений до України "РосУкрЕнерго", оцінюється в 2,25 мільярда доларів.

Хіларі Клінтон погодилася стати держсекретарем США
Сенатор від штату Нью-Йорк Хіларі Клінтон погодилася залишити Сенат і зайняти пост держсекретаря США в адміністрації обраного президента країни Барака Обами.

Штати не вірять, що після Осетії вони зможуть нормально спілкуватися з Росією
США сумніваються в нормалізації відносин між НАТО і РФ найближчим часом у зв"язку з подіями навколо Грузії та Південної Осетії, не дивлячись на спроби ЄС відновити переговори з Москвою про його партнерство.

Соціалістичну партію Франції очолить Мартін Обрі
На виборах глави опозиційної Соціалістичної партії Франції з мінімальним відривом перемогла Мартін Обрі.

"Ющенка усунули від Євро" - Червоненко
Ліквідувавши Національне агентство з підготовки до Євро-2012, уряд фактично усунув Президента України Віктора Ющенка від проведення чемпіонату.

Ігор Суркіс назвав дату своєї відставки
Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс, який сьогодні святкує своє 50-річчя, залишить свою посаду заради роботи водієм у того, хто приведе "Динамо" до перемоги у Лізі Чемпіонів.

Зараз ви читаєте новину «Найголовніше за суботу, 22 листопада». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі