субота, 21 листопада 2009 19:43

Найголовніше за суботу, 21 листопада

Найголовніше за суботу, 21 листопада
Жартами про Ющенка та Саакашвілі Путін образив Україну
Те, що говорив прем"єр-міністр Росії Володимир Путін на прес-конференції за підсумками його переговорів з прем"єром України Юлією Тимошенко - образа України.

Тігіпко торгуватиметься за посаду прем"єра
Кандидат на пост президента України Сергій Тігіпко вважає, що він може бути прем"єр-міністром і за Януковича, і за Тимошенко у разі їхньої перемоги на виборах президента.

"Нафтогаз" сам порахує, скільки газу потрібно Україні
У вівторок делегація НАК "Нафтогаз" вилетить до Москви для переговорів про можливе надання компанії кредиту російськими банками, а також про об"єм постачань російського газу наступного року.

Януковича почали більше підтримувати на Заході
Директор Київського інституту проблем управління імені Горшеніна, політолог Кость Бондаренко вважає, що під час нинішньої виборчої кампанії кандидати в президенти, на відміну від 2004 року, відійшли від формування "образу ворога".

В Києві 13 країн змагатимуться за перемогу у фіналі Дитячого Євробачення
У суботу, 21 листопада, юні співаки з 13 країн змагатимуться за перемогу у фіналі дитячого пісенного конкурсу Євробачення-2009, який відбудеться в київському Палаці спорту.

З"їзд "Єдиної Росії" не захотіли перетворювати на з"їзд КПРС
XI з"їзд ЄР стартував в Петербурзі в комплексі "Ленекспо" о 12.00. При цьому єдинороси не хочуть, щоб їхній з"їзд був схожий на з"їзд КПРС і тому вони вирішили скоротити виступи іноземних делегацій. Про це заявив голова Вищої ради партії Борис Гризлов.

Відомий шоумен Трахтенберг помер одразу після прямого ефіру
Увечері в п"ятницю в Москві помер відомий шоумен, актор, теле- і радіоведучий Роман Трахтенберг. Про це повідомляється на сайті радіостанції "Маяк", де він працював.

Медведєв хоче модернізувати партію Путіна
У Санкт-Петербурзі в суботу відкрився XI з"їзд "Єдиної Росії". З"їзд відкрив голова партії Володимир Путін, в його роботі бере участь Дмитро Медведєв.

"Динамо" розгромило "Шахтар"
Київське "Динамо" у матчі національного чемпіонату зуміло взяти переконливий реванш в донецького "Шахтаря" за поразку у Кубку України. Підопічні Валерія Газзаєва розгромили "гірників" із рахунком 3:0.

"Рубін" вдруге поспіль став чемпіоном Росії
Казанський "Рубін" виграв чемпіонат Росії з футболу.

Зараз ви читаєте новину «Найголовніше за суботу, 21 листопада». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі