понеділок, 14 липня 2008 16:14

Націоналісти побилися з комуністами тому що, ті топтали український прапор

Представники КУН, НРУ і "Нашої України" стали свідками того, як комуністи-пікетники, які протестували 12 липня біля ПП "Рава-Руська" проти НАТО, кинули під ноги прапор України. Націонал-демократи спробували захистити державний символ, через що і виникла колотнеча.

Про це повідомила прес-секретар ЛОО КУН Наталія Улинець.

Улинець розповіла, що на місце комуністичного пікету делегація КУНу прибула у складі десяти осіб в 10.00. Їх зустріли провокаційними вигуками "Ганьба бандерівцям!" Коли ж дійшло до того, що синьо-жовтий прапор був кинутий під ноги, кунівці вирішили захищатися. За словами Улинець, на даний момент ніяких підтверджень з приводу постраждалих з боку КПУ немає. "Все це на рівні чуток", - відзначила вона.

ЛОО КУН також підготувала заяву з приводу подій 12 липня. "Львівська обласна організація Конгресу українських націоналістів стривожена розгулом комуністів під прикриттям антинатовських гасел. КПУ, ПСПУ і тому подібні вирішили попіаритися. В Україні мітять територію представники 5-ої колони, не відмовляючи при цьому собі ні в чому, у тому числі і в спробах поглумитися над прапорами опонентів. Особливо обурює, що в своїй звіриній ненависті до всього українського вони насмілюються принижувати наш, український державний синьо-жовтий прапор! У кожного патріота топтання національних і державних символів викликає природну реакцію - захистити гідність держави. Тому не слід дивуватися з дій націоналістів.

ЛОО КУН заявляє про свою щохвилинну готовність захищати державні символи України всіма доступними засобами. Пропонуємо, за прикладом держав Прибалтики, заборонити використання в Україні фашистських і комуністичних символів", - йде мова в заяві. Цензор.Нет.

Зараз ви читаєте новину «Націоналісти побилися з комуністами тому що, ті топтали український прапор». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі