пʼятниця, 18 листопада 2011 13:31

Націоналістам не сподобались нові правила виборчої гри

Націоналістам не сподобались нові правила виборчої гри

Владі в черговий раз вдалося реалізувати свій план подальшої узурпації влади в країні, протягнувши через парламент свій варіант закону про вибори.

Як повідомили Gazeta.ua у прес-службі Конгресу українських націоналістів, так вважає голова КУН Степан Брацюнь.

"Опозиційні сили у Верховній Раді знову продемонстрували свою поступливість, прагнення йти на компроміси із режимом Януковича заради власних інтересів та нагрітих у парламенті депутатських крісел", – відзначив Брацюнь.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Батьківщина" від закону про вибори не в захваті, та у свою перемогу все ж вірить

Голова Конгресу переконаний, що підняття прохідного бар'єру до 5 % та заборона на участь у виборах блоків партій є дискримінаційною нормою стосовно тих виборців, які не хочуть голосувати за мега-партії, підтримувані великим бізнесом.

"Конгрес українських націоналістів послідовно виступає за відкриті партійні списки. Це демократична норма, яка свідчить про відкритість політичних структур. Проте очевидно, що Партія регіонів не готова до таких демократичних перетворень і не прагне відкритого діалогу із виборцями", – підкреслив Брацюнь.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рада прийняла новий "Закон про вибори"

Крім того, він наголосив, що Конгрес ще до прийняття закону про вибори прийняв рішення йти на вибори до Верховної Ради України самостійно.

"Ми, як українська націоналістична партія, підемо до виборця із власною програмою побудови української держави на засадах національної ідеї та народовладдя", – уточнив Брацюнь.

Зараз ви читаєте новину «Націоналістам не сподобались нові правила виборчої гри». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі