середа, 07 жовтня 2009 10:22

Начальник Генштабу подав рапорт про відставку

Начальник Генштабу подав рапорт про відставку

Начальник Генерального штабу Збройних сил України (ВСУ) Сергій Кириченко передав рапорт про звільнення виконуючому обов"язки міністра оборони Валерію Іващенку, повідомили в середу в Генштабі.

"5 жовтня Кириченко передав Іващенку рапорт про звільнення з посади за станом здоров"я. Іващенко його підписав і направив Кириченка на військово-лікарську комісію для обстеження ", - сказали у Генштабі.

Він додав, що на даний момент доля рапорту начальника Генштабу невідома. За процедурою його повинен підписати глава оборонного відомства, після чого рішення про звільнення у вигляді указу приймає президент України.

Раніше агентство "Інтерфакс-Україна" повідомляло з посиланням на джерела, що Кириченко повідомив про намір піти у відставку в понеділок на нараді в Міноборони. Сам Кириченко фактично підтвердив газеті "Комерсант-Україна" намір піти з поста: "Є час, коли вступають на посаду, а є час, коли її залишають. Не буває нічого вічного. Все відбувається в рамках проблем і життєвих обставин". Він додав, що причина рішення залишити посаду - стан здоров"я.

У прес-службі Генштабу повідомили, що на даний момент начальник Генштабу проходить медичне обстеження в одній з медичних установ ВСУ.

Інтерфакс
Зараз ви читаєте новину «Начальник Генштабу подав рапорт про відставку ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі