вівторок, 05 січня 2021 16:05

Наближеного до Порошенка екснардепа викликали на допит у НАБУ

Колишнього депутата Верховної Ради з оточення 5-го президента Петра Порошенка Ігоря Кононенка викликали на допит у НАБУ.

Повістка щодо справи про видачу спецдозволу на користування державними надрами у Полтавській області за заниженою вартістю, повідомили в пресслужбі відомства.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленському не довіряють 54% українців, Порошенкові - ще більше

"Із огляду на попередні неявки на виклики без поважних причин публікуємо повістку про виклик свідка у вказаному кримінальному провадженні", - йдеться в повідомленні.

Справу про зловживання владою та службовим становищем відкрили 2 березня 2018 року. Кононенку необхідно 11 січня прибути до старшого детектива Олега Коцюби "для участі в проведенні допиту та інших процесуальних дій у кримінальному провадженні".

Автор: nabu.gov.ua
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луценко "зливає" справу про газовий бізнес оточення Порошенка: журналісти розкрили схему

Ігор Кононенко - колишній народний депутат "Блоку Петра Порошенка", наближений до 5-го президента Порошенка.

У травні 2017-го Держгеонадра без аукціону видала приватній компанії "Аркона-Газ Енергія" спеціальний дозвіл видобувати газ та газовий конденсат на одному з найбільших родовищ на Полтавщині. На 20 років за близько 4 млн грн, тоді як Укрнафта була готова заплатити 45 млн грн.

Зараз ви читаєте новину «Наближеного до Порошенка екснардепа викликали на допит у НАБУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі