понеділок, 13 вересня 2010 12:32

На тюнінг Кадиллаку Могильова витратили 300 тисяч?

На тюнінг Кадиллаку Могильова витратили 300 тисяч?

Міністр внутрішніх справ Анатолій Могильов нагородив президента Віктора Януковича зброєю із порушенням закону.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав "нунсівець" Юрій Гримчак.

Він нагадав, що згідно закону "Про Дисциплінарний статут органів внутрішніх справ України" нагородні пістолети видаються особам начальницького складу МВС.

"Міністр сам розширив свої повноваження. Фактично він заліз на повноваження президента. Бо нагороджувати вогнепальною зброю невійськових людей - це прерогатива глави держави. Я надіслав відповідний запит до Генеральної прокуратури. Мені відповіли, що цей наказ про нагородження вогнепальною холодною зброєю зареєстрований у міністерстві юстиції. Я минулого тижня звернувся туди, щоб перевірили цю інформацію. Але поки що відповіді не отримав", - зауважив депутат.

За словами Гримчака, Могильов вручив Януковичу пістолет "Форт-12" українського виробництва.

"Він зроблений спеціально для нагород. У нього золоте карбування. Калібр – 9 міліметрів. Я не знаю, навіщо Януковичу ця зброя. Це традиція із радянських часів – зробити приємно шефу. Могильов зекономив на подарунку Януковичу. Вирішив вчинити за традицією радянських часів – зробити приємне шефу. Він же сказав, що бідна людина. Йому автомобіль подарували, а вертоліт – ні. Геннадій Москаль оголосив, що ми відкриваємо рахунок, збираємо гроші на вертоліт для Могильова", - зазначив "нунсівець".

Він наголосив, що на тюнінг кадиллаку, що подарували міністру внутрішніх справ, витратили 300 тисяч гривень.

"Могильов казав, що кадиллак – для закордонних делегацій. Але в МВС є спеціальний мікроавтобус, який використовується в цих цілях. Тому всі ці його розповіді – для відводу очей", - додав парламентар.

Зараз ви читаєте новину «На тюнінг Кадиллаку Могильова витратили 300 тисяч?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі