середа, 08 вересня 2010 05:04

Могильов віддасть "кадиллак" Міністерству закордонних справ

Автор: фото з сайта censor.net.ua
  Цей будинок у Коктебелі нібито зводять для міністра внутрішніх справ Анатолія Могильова. Це стверджує нардеп від блоку НУ-НС Геннадій Москаль
Цей будинок у Коктебелі нібито зводять для міністра внутрішніх справ Анатолія Могильова. Це стверджує нардеп від блоку НУ-НС Геннадій Москаль

Нардеп-"нунсівець" 59-річний Геннадій Москаль знайшов людину, яка подарувала міністру внутрішніх справ Анатолієві Могильову автомобіль "кадиллак". Машина коштує понад 1 млн грн.

— Руденко Сергій Михайлович, живе в Броварах, не має ні телевізора, ні квартири, ні машини, не займається бізнесом, — каже Москаль. — Це ж підставна особа. Це — корупційна схема. Якщо ви купили машину, то повинні обов"язково заплатити 3 відсотки від вартості авто в Пенсійний фонд. І чомусь туди не Руденко платить, а управління ДАІ Київської області! І всі інші платежі робить ДАІ.

Нардеп направив генпрокурору Олександрові Медведьку пакет документів, де вказав, що Міністерство внутрішніх справ ввело в оману Генпрокуратуру.

Головний міліціонер країни 55-річний Анатолій Могильов зазначає, що передасть "кадиллак" у користування Міністерству закордонних справ для перевезення іноземних делегацій. Міністр вважає нормальним, що, за документами, автомобіль подарувала особа, "в якої немає навіть телевізора".

— А що робити, якщо якась фірма вирішила подарувати, але сама прямо не хоче цього робити? У них є працюючий водій, і вони дарують через нього, — говорить Могильов.

Москаль також знайшов дачу, яку зводять у Коктебелі по вул. Леніна, 122г. Її нібито будує Сергій Володін  — кум Могильова, працівник управління внутрішньої безпеки міліції Криму. Він живе поряд із будівництвом. Вартість такого будинку з ділянкою в центрі міста сягає $400 тис.

— Нехай будь-яку оцінку будь-яким діям дає прокуратура або хтось іще. Я коментувати цього не хочу. Це нижче за мою гідність, — говорить Могильов.

Зараз ви читаєте новину «Могильов віддасть "кадиллак" Міністерству закордонних справ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі