понеділок, 06 серпня 2012 11:53

На Сумщині вбили "свободівця"

На Сумщині вбили "свободівця"
Фото:transkarpatia.net

5 серпня в Конотопі Сумської області вбили члена Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Василя Удода.

Про це повідомляє прес-служба партії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Об'єднана опозиція викинула нас як непотрібне сміття"

Протягом тривалого часу Удод вів активну громадсько-політичну діяльність. 6 серпня він повинен був подати офіційне звернення до Генеральної прокуратури України з вимогою розслідувати факти наявності плантацій маку та конопель на території Конотопщини та про канали збуту наркотичних речовин закордон.

Крім розслідування, яке Василь Удод проводив по ситуації з вирощуванням наркотичних речовин, він також проводив розслідування "експорту" дітей із Сумщини в Москву.

Зараз є інформація, що правоохоронні органи намагаються приховати факт вбивства Василя Удода, ВО "Свобода" в свою чергу вимагає відкритого та неупередженого розслідування цієї справи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Семеро знаменитостей ідуть на вибори в перших п'ятірках

Підполковник запасу Василь Миколайович Удод, 1964 року народження, жив в селі Великий Самбір Конотопського району Сумської області. Раніше чоловік служив у прикордонних військах. Займав активну громадянську і політичну позицію, за що йому неодноразово погрожували фізичною розправою. За останні півроку Василь Удод вів активну діяльність у лавах ВО "Свобода".

Зараз ви читаєте новину «На Сумщині вбили "свободівця"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

81

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі