пʼятниця, 24 червня 2011 09:25

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

На суд над Тимошенко прийшли тисячі людей

На суд над Тимошенко прийшли тисячі людей

У Печерському суді міста Києва розпочався судовий процес проти лідера партії "Батьківщина" Юлії Тимошенко.

Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

Разом з тим, під будівлею Печерського суду у центрі Києва зібралось кілька тисяч людей. Натовп скандує: "Зека геть! Зека на нари!"

Через дорогу, навпроти входу до будівлі суду, стоїть машина з динаміками, звідти лунала пісня: "В нас вона одна: Україна - Юля".

На невеличкій сцені виступає один із лідерів "Батьківщини" Олександр Турчинов. "Що вони можуть нам протиставити? Оцих людей у формі? Ганьба! Банду геть!" - заявив він.

Людям роздають стрічки з картону "Кияни проти політичних репресій". Мітингувальники тримають транспаранти: "Нет карманным судам", "Руки геть від Тимошенко", "Yulya T = Liberty".

Крім того, до будівлі суду прибули вісім автобусів з міліцією та бійцями "Беркуту". Вони припарковані вздовж дороги, правоохоронці сидять всередині автобусів. Також представники міліції перекрили вхід до суду - до середини пускають лише працівників суду та журналістів з посвідченнями.

Зараз ви читаєте новину «На суд над Тимошенко прийшли тисячі людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

20

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі