неділя, 31 жовтня 2010 16:42

На Полтавщині вибори визнано недійсними

На Полтавщині вибори визнано недійсними
На трьох дільницях у місті Кременчузі місцеві вибори визнано недійсними

"Спочатку з дільниці №28 повідомили в міліцію, що зникли дві тисячі бюлетенів", - розповів Юрій Сулаєв з Полтавської обласної міліції. - Та з часом з'ясувалося, що пачку з бюлетенями, яка була призначена для дільниці №28 передали на дільницю №21. Це трапилось через те, що цифра 8 на пачці здалася їм схожою на одиницю.

На 21-й виборчій дільниці пачку з бюлетенями проштампували. Через це їх визнали недійсними.

Працівники дільничної комісії пояснюють, що загалом дільниця отримали 20 тис бюлетенів. Зайву пачку вони просто не помітили.

"Цей факт зафіксовано. Видавали на руки виборцям лише шість бюлетенів, - пояснив секретар дільничної виборчої комісії №28 у Автозаводському районі Кременчука Галина Мирошник. - На наступному тижні призначили доголосування по 12 виборчому окрузі".

До Автозаводської райради не змогли проголосувати ще на двох дільницях Кременчука - №51 та №52. На цих дільницях у бюлетенях не виявилося двох прізвищ кандидатів у депутати до Автозаводської райради.

За законом доголосування на цих дільницях повинно відбутися протягом 10 днів.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «На Полтавщині вибори визнано недійсними». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі