пʼятниця, 15 червня 2012 14:49

На Полтавщині народний депутат обматюкав сільського голову

Сергій Бондаренко, сільський голова Засулля Лубенського району Полтавщини, заявив, що йому погрожує позафракційний народний депутат, член Комітету з питань правосуддя і лідер громадського об'єднання "Моя Полтавщина" Володимир Пилипенко.

Два тижні тому Пилипенко роздавав селянам продуктові набори від громадського об'єднання "Моя Полтавщина" у Засуллі.

"Від людей дізнався, у селі роздаватимуть продуктові набори, - розповів Бондаренко. - Аби з'ясувати все, звернувся у об'єднання, сказали, організатор - народний депутат Пилипенко. За день до акції подзвонив невідомий, представився як Володимир Пилипенко. "Чого ти мене викликаєш?" - відразу запитав. Послав мене на три букви, ще непристойності всякі казав. І погрожував - мовляв, там тобі вже не робити, ми тебе затопчемо і закопаємо. У кабінеті зі мною було ще двоє людей, увімкнув телефон на голосний зв'язок, щоб і вони чули цю розмову, були свідками. Чоловікові відповів, повинні були повідомити сільську раду про свою акцію, коли і де плануєте її провести. Невідомий у трубку проказав: "Я народний депутат, що хочу, те й роблю".

"Цей Пилипенко навіть не полтавський і немає відношення до нашого краю. Приїхав зі Львова, - на правах анонімності розповів лубенчанин. - Роздача пайків — підготовка до виборів. Ітиме знову до Верховної Ради по мажоритарній системі від нашого району".

Пилипенко у свою чергу подав депутатський запит до Генеральної прокуратури України, аби перевірили діяльність сільського голови Засулля і його причетність до погроз, побоїв місцевих жителів.

"Ніколи не бився, хіба як зовсім був молодим. Такі заяви — наклеп на мене, - упевнений сільський голова. - Хочуть прибрати, як неугодного владі. Я позапартійний".

У громадському об'єднанні "Моя Полтавщина" конфлікт між сільським головою і народним депутатом заперечили.

"Це вже не вперше сільський голова перешкоджає нашій роботі. Минулої зими була подібна ситуація. Всіх повідомили про графіки роздачі продуктових наборів, а Бондаренко казав протилежне, - розповів Микола Гальченко, керівник приймальні об'єднання "Моя Полтавщина" у Лубнах. - Погрожувати і казати непристойності наш лідер просто не міг".

Зараз ви читаєте новину «На Полтавщині народний депутат обматюкав сільського голову». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі