неділя, 28 жовтня 2012 12:50

На округ дружини губернатора Тернопілля масово мігрують його земляки з-за Збруча

На округ дружини губернатора Тернопілля масово мігрують його земляки з-за Збруча
Надія Хоптян ФОТО: regiony.te.ua

Близько сотні мешканців Чемеровецького району Хмельницької області, звідки родом губернатор Тернопілля Валентин Хоптян, в останні дні перед виборами змінили прописку, зареєструвавшись у Гусятинському районі Тернопілля.

Тут балотується в нардепи його дружина Надія Хоптян.

Про факт „міграції" Gazeta.ua повідомив кандидат в нардепи від УДАРу Ігор Побер.

"Наразі маємо інформацію тільки про факт реєстрації великої кількості людей з сусідньої області. Навіть точної цифри не знаємо. Знаємо що реєструвалися в останні дні перед виборами, можливо, ще й сьогодні реєструються", ?зазначив Побер.

Попри те, що людей з сусідньої області немає в списку виборців, вони зможуть проголосувати, якщо зареєструються в нашій області, коментує юрист КВУ Володимир Курило.

"Вони можуть добитися права голосування через суд. Враховуючи те, що конституційне право, – голосувати стоїть вище всіх інших адміністративних законів, суд запросто може дати такий дозвіл", ? каже Курило.

Зараз ви читаєте новину «На округ дружини губернатора Тернопілля масово мігрують його земляки з-за Збруча». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі