неділя, 28 жовтня 2012 11:39

На одному з найбільших округів України зафіксували "карусель"

Автор: Фото надані штабом Тетяни Монтян
 

На 212-му виборчому окрузі в Києві зафіксована виборча каруcель.

Про це Gazeta.ua повідомила адвокат Тетяна Монтян, яка теж балотується по цьому округу.

За її словами, представники Об'єднаної опозиції заявляють, що замовником каруселей є самовисуванець Ігор Баленко. Останній стверджує, що не має жодного відношення до цих порушень. Припускають також, що за каруселями стоїть низькорейтинговий кандидат-самовисуванець Кримчак, та іще один кандидат Богдан Гребенюк.

Перед виборами ходили чутки, що Баленко звезе до Києва працівників "Фуршету", і вони голосуватимуть. Але ЦВК унеможливила цей процес: виборці мають право голосувати в межах округу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що більше наберуть "регіонали", то жорсткіше відреагує Євросоюз

Волонтери штабу Монтян сфотографували "карусель". Невідомі жінки роздавали документи у файлах чоловікам. Цих чоловіків очевидці бачили на різних виборчих дільницях.

"На цих виборах людей підкуповують усі, крім нас", - пожартувала Тетяна Миколаївна. Баленко свою причетність до організації порушень виборчого процесу категорично заперечує

212-й округ — другий по Україні за кількістю кандидатів. Їх тут 39 , серед них 26 самовисуванців. Фаворитами вважають того ж Баленка, Кирила Кулікова від УДАРу, Олександра Ярему від "Батьківщини". Також тут балотуються Тетяна Монтян та Тарас Чорновіл.

Автор: Фото надані штабом Тетяни Монтян
 

Зараз ви читаєте новину «На одному з найбільших округів України зафіксували "карусель"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі