вівторок, 10 липня 2012 22:04

На Одещині будинок активіста партії "За Україну!" закидали коктейлями "молотова"

На Одещині будинок активіста партії "За Україну!" закидали коктейлями "молотова"
Активна життєва позиція партійця ледве не коштувала життя йому та його родині. Фото: kpravda.com

У ніч на 9 липня в Котовську (Одеська область) невідомі намагалися спалити будинок Анатолія Тіори, члена партії "За Україну!" та кореспондента видання "ИзбирКом".

За словами партійця, активна життєва позиція ледве не коштувала життя йому та його родині.

"Близько третьої ночі закидали будинок пляшками з запальною сумішшю, коли дружина й син спали. Прокинувшись від спалаху, я побачив, як тікають кілька чоловіків геть. Шибки у вікні були вибиті, але будинок загорівся знадвору, а не зсередини - це нас врятувало, - згадує Тіора. – Пізніше приїхала міліція та МНС. Виявилось, що пляшок було чотири".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Закарпатті невідомі дубинками побили депутата обласної ради

Раніше, як повідомляє прес-служба партії "За Україну!", 15 червня, члени фракції Партії регіонів у Котовській міській раді під час спільного засідання депутатських комісій напали на Анатолія Тіору. Тоді п'ятеро "регіоналів" накинулись на Тіору, вирвали у нього журналістське посвідчення, гаманець, диктофон і викинули в коридор. За цим фактом він звернувся до правоохоронців, але "його заяву залишили без уваги".

За фактом спроби підпалу прокуратура все ж порушила справу, але як за "пошкодження чужого майна".

"Це ж, по суті, замах на людське життя. Якби їм вдалося б задумане, це б коштувало життя всій моїй родині. Просто ті, хто боїться, що народ дізнається про справжню політику місцевої влади, почали діяти відверто бандитськими методами", -  стверджує член партії "За Україну!".

Анатолій Тіора відомий як опозиційний журналіст із критичною позицією стосовно місцевої влади.

Зараз ви читаєте новину «На Одещині будинок активіста партії "За Україну!" закидали коктейлями "молотова"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

41

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі