четвер, 25 жовтня 2012 11:15

На Оболоні за голос дають по сто доларів - "бютівець"

На Оболоні за голос дають по сто доларів - "бютівець"
Андрій Павловський каже, що людям до виборів дають 400 гривень. Ще стільки ж обіцяють дати потім. Фото: gazetavv.com

На 217 окрузі Києва виборцям обіцяють по сто доларів за голос на парламентських виборах. Про це в коментарі Gazeta.ua сказав "бютівець" Андрій Павловський.

"Вже роздають не тільки гречку чи по сто гривень, а й по сто доларів. Підняли розцінки. На окрузі Олександра Бригінця на Оболоні зараз дають по 400 гривень і кажуть, що після виборів дадуть ще по 400 у разі перемоги їхнього кандидата. На заміну беруть копію паспорта людини та ідентифікаційного коду", - зазначив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кличко: Такої брудної кампанії я ще не бачив

Депутат вважає, що ситуація після виборів залежатиме від того, наскільки нахабно буде діяти влада – як буде відрізнятися очікуваний суспільством результат від того, який "намалює Центральна виборча комісія". "Результати для влади будуть неприємними. Я поїздив по регіонах, був на Сході і на Півдні. В останні дні відбувається мобілізація протестних настроїв у електорату. Це виллється певним чином після виборів. Люди можуть вийти на вулиці захищати свій вибір, честь та гідність", - зауважив Павловський.

"Бютівець" наголосив, що по партійній частині опозиція матиме перевагу над провладними партіями, а яка ситуація буде по мажоритарникам – залежить від людей.

Зараз ви читаєте новину «На Оболоні за голос дають по сто доларів - "бютівець"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

20

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі