неділя, 28 жовтня 2012 18:10

На Оболоні будинок перетворився на "летючого голландця": зі списку виборців зникли всі його мешканці

На Оболоні будинок перетворився на "летючого голландця": зі списку виборців зникли всі його мешканці
Фото: politics.comments.ua

У Києві всі мешканці будинку по вул. Прирічна, 17 Г, які мали сьогодні голосувати на виборчій дільниці №800514, що на Оболоні, зникли зі списку виборців.

Як повідомив керівник Київського виборчого штабу ВО "Батьківщина" Юрій Одарченко, стало відомо, що прописані за адресою вул. Прирічна, 17 Г виборці отримували запрошення на вибори та були у попередньому списку виборців. За два дні до голосування вони уточнювали свої дані у виборчому списку на цій дільниці. Проте, прийшовши сьогодні на дільницю, жоден з них не знайшов себе у списку і не отримав виборчих бюлетенів.

"Зниклий будинок на Оболоні перетворився на "летючого голландця": всі його бачили, чули, але зафіксувати неможливо. Хто знищив лист зі списку і яким чином, судячи з усього ми про це не дізнаємося", - зауважив Одарченко, якого цитує прес-служба "Батьківщини".

За словами спостерігачів від опозиції, це виглядає так, ніби цілий лист вирвали зі списку виборців цього виборчого округу.

Зараз ви читаєте новину «На Оболоні будинок перетворився на "летючого голландця": зі списку виборців зникли всі його мешканці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі