понеділок, 16 липня 2018 15:04

На нардепа з коаліції завели кримінал - ЗМІ

На нардепа з коаліції завели кримінал - ЗМІ
На нардепа Сергія Пашинського завели кримінальне провадження. Фото: УНІАН

Генеральна прокуратура внесла в Єдиний реєстр досудових розслідувань кримінальне провадження щодо нардепа від "Народний фронт" Сергія Пашинського.

Про це пише INSIDER посилаючись на власні джерела.

Заяву на Пашинського написала працівниця секретаріату комітету з питань нацбезпеки і оборони Тетяни Блистів про погрози вбивством на її адресу.

Ніби то, 4 липня в приміщенні комітету Пашинський погрожував убивством їй та її родині.

"У нашої родини є реальні підстави побоюватися втілення цієї погрози як самим Пашинським, так і іншими особами, оскільки Пашинський С.В. мені сказав, що я ще не знаю, хто він такий і що в нього для таких, як я, є "спеціально навчені люди". Крім того, Пашинський С.В повідомив мені, що він є дуже багатою людиною, а саме, що його статки складають 10% ВВП Україні, а я ніхто у цьому світі", - написала Блистів.

Сам Пашинский заперечує погрози.

"Нікому я не прогрожував. На неї є кримінальне провадження за шахрайство. Йому тижнів два. Я просив її по доброму звільнитися. Вона вирішила вчинити по іншому - і написати скаргу на мене. Бог їй суддя", - сказав депутат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Переплутала: Савченко вибачилася перед Парубієм

Раніше генпрокурор Юрій Луценко вніс до парламенту подання на зняття недоторканності з депутатів - Олександра Вілкула, Дмитра Колєснікова,Сергія Дунаєва і Олександра Пономарьова.

Зараз ви читаєте новину «На нардепа з коаліції завели кримінал - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі