неділя, 07 лютого 2010 21:19

На Луганщині на вибочих дільницях відключають електроенергію

На Луганщині на вибочих дільницях відключають електроенергію

У виборчий штаб кандидата в президенти Юлії Тимошенко "Донбас" надходять численні повідомлення про відключення електроенергії на виборчих дільницях у Луганській області.

Зокрема, про це повідомляють члени виборчих комісій 112-го територіального виборчого округу (Свердловський район Луганської області), де без світла опинилося селище міського типу Новодар"ївка.

Сигнали про відключення світла почали надходити і з інших населених пунктів Луганської області. З цією інформацією працюють юристи штабу "Донбас".

Штаб "Донбас" закликає обласну владу і правоохоронні органи покласти край провокаціям на дільницях і забезпечити чесний підрахунок голосів.

Штаб "Донбас" (Луганська і Донецька області) проводить цілодобовий моніторинг ситуації і нагадує, що після першого туру президентських виборів у Луганській області було зафіксовано близько півтисячі порушень. За 10 епізодами були порушені кримінальні справи.

УНІАН

Зараз ви читаєте новину «На Луганщині на вибочих дільницях відключають електроенергію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі