середа, 30 травня 2012 17:16

На Хрещатику "Чечетову" рубали руку, а "Януковичу" били по обличчю
13

Муляж відрубаної руки регіонала Чечетова
Фото: Фото: Андрій Шматов
Депутат Одарченко нагороджує наметове містечко орденом "Батьківщини"
Прихильниця Юлії Тимошенко вимагає свободу для екс-прем'єра
Сьогодні виповнюється 300 днів з моменту арешту Тимошенко

Сьогодні у наметовому містечку під Печерським райсудом пройшла акція опозиції з приводу 300 днів з моменту арешту екс-прем'єра Юлії Тимошенко.

На Хрещатику зібралось близько двох сотень людей. Переважно це мешканці наметового містечка.

Першими на акцію прийшли нардепи-бютівці Андрій Павловський та Юрій Одарченко. Також в акції взяли участь депутати Київради Олександр Бригинець та Тетяна Меліхова, а також письменник Василь Шкляр.

Учасники мітингу заспівали Гімн України і передали комендантам наметового містечка орден партії "Батьківщина".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 300 днів за ґратами - Тимошенко передала своїм фанатам орден "Батьківщини"

"У мене почесне доручення від Юлії Володимирівни - нагородити наметове містечко київської організації, коменданта та його заступників орденом партії "Батьківщина". Це найвища нагорода партії", - зауважив депутат Одарченко.

У свою чергу нардеп Павловський заявив, що партія "Батьківщина" закликає українців прийти під Верховну Раду 5 червня і захистити українську мову.

"Ми все повинні зробити, щоб цих окупантів-українофобів відсунути від влади. Викинути на сміття Януковича та його холуїв з Партії регіонів. Вони не політичні опоненти, вони - вороги. Партія регіонів - це не партія, це збіговисько вбивць і злодіїв у законі", - наголосив у наметовому містечку парламентарій.

Крім того, партія "Батьківщина" нагородила подяками учасників голодування у Києві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Батьківщина" нагородила голодувальників, що підтримали Тимошенко

Зокрема, Одарченко нагадав про 20 днів голодування Юлії Тимошенко. Він також висловив подяку тим активістам, які підтримували екс-прем'єра і також голодували.

Першою нагороду отримала голова київської "Батьківщини" Тетяна Меліхова "За боротьбу проти злочинного режиму та участь у голодуванні на підтримку лідера об'єднаної опозиції Юлії Тимошенко".

Також нагороду видали ще кільком жінкам-активісткам. Під час вручення нагород лунали вигуки "Слава героїням!". Крім того, подяку дали депутату Київради Олександру Бригінцю.

Зараз ви читаєте новину «На Хрещатику "Чечетову" рубали руку, а "Януковичу" били по обличчю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі