четвер, 22 листопада 2012 13:23

На Геращенко хочуть скласти протокол за присутність на мітингу під ЦВК

На Геращенко хочуть скласти протокол за присутність на мітингу під ЦВК
Ірина Геращенко. Фото: file.liga.net

На народного депутата Ірину Геращенко хочуть скласти адміністративний протокол за участь в мітингу біля ЦВК 5 листопада.

"Це ваш дільничний інспектор. Я прийшов скласти на вас протокол", - написала вона у своєму Facebook.

"5 листопада біля ЦВК проходив мітинг, який був заборонений судом. А ви були на цьому мітингу. Маю скласти на вас протокол", - додала Герашенко слова інспектора.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бази "біометричних" даних можуть стати небезпечними для суспільства в руках нечесних чиновників - Небоженко

Вона поцікавилась, чому через 3 тижні і як він дізнався, що вона була там присутня. "А там було все наше начальство і воно вас бачило - (фантастична відповідь, як на мене! – репліка Геращенко)"

Окрім того, вона запитала, звідки "начальство" дізналося її адресу, чому дільничний не прийшов до неї на роботу та на чого складається протокол. "А в мене немає ніяких паперів. Мені начальство сказало скласти на вас протокол", - відповів їй дільничний.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Регіонам" потрібен спікер, який не задумуючись буде виконувати накази Банкової - експерт

"Під кінець розмови запитую, скільки дільничному років і що він закінчував. Ну, і під кінець, чи читав він новий КПК . - ще не читав. На цій високій ноті ми й розійшлися", - резюмувала вона, додавши, що "днем раніше отримала від Печерського РУГу листа щодо відмови у порушенні кримінальної справи за фактом погроз мені телефоном. Звичайно, протокол по мітингу біля ЦВК має більше підстав для складання): ось така зустріч "міліціі з народом" в День Свободи".

Зараз ви читаєте новину «На Геращенко хочуть скласти протокол за присутність на мітингу під ЦВК». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

26

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі