неділя, 26 грудня 2021 17:16

На державному телеканалі "Рада" почали просувати кремлівську пропаганду

На державному телеканалі "Рада" почали просувати кремлівську пропаганду
Державним телеканалом займається колишній продюсер підсанкційних прокремлівських телеканалів "112 Україна" і NewsOne Олексій Семенов.

На державному телеканалі "Рада", який змінив формат, почали просувати наративи кремлівської пропаганди.

Про це повідомив блогер Сергій Стерненко.

"На сьогодні НАТО є інструментом протистояння, а не порятунком для України", - називається ефірне відео, розміщене на YouTube-каналі "Рада".

Ефір вів Артем Бібік - колишній ведучий підсанкційного телеканалу ZIK, пов'язаного з нардепом від ОПЗЖ Віктором Медведчуком.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На держтелеканалі "Дом" хочуть показувати Пальчевського, який "воз'єднувався" у Скабеєвої

"На канал "Рада" разом із Івановим і Петровим набрали цілу купу проросійських пропагандистів Медведчука. Один з таких якраз на скріншоті.

Тому і не дивно, що на державному телеканалі вже просувають російські наративи про те, що Україні нібито не треба йти у НАТО. Бачте, НАТО - проблема для України. Куди краще було б здатись Росії. Тоді працівники каналу "Рада" підуть на підвищення. Може, їх навіть на росію24 візьмуть", - пише Стерненко.

Стратегічний курс України на членство в ЄС і НАТО закріплений у Конституції. Торік Україна здобула статус Партнера розширених можливостей НАТО. Цього року підтримка вступу України в Альянс серед громадян досягла рекорду.

15 грудня державний телеканал "Рада" запрацював у форматі телемарафону. Каналом займається колишній продюсер "112 Україна", NewsOne і "Прямий" Олексій Семенов.

Зараз ви читаєте новину «На державному телеканалі "Рада" почали просувати кремлівську пропаганду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі