субота, 14 грудня 2013 15:59

На Антимайдані п'ють алкоголь і влаштовують стихійні туалети

На Антимайдані п'ють алкоголь і влаштовують стихійні туалети
"Учасники мітингу голодні. Багато хто хоче потрапити на Майдан, щоб поїсти. Міліція їх не пускає" ФОТО: Reuters

Народний депутат України від фракції Партії регіонів і радник президента Віктора Януковича Ганна Герман розкритикувала ЗМІ, які, на її думку, повідомляють про неблагополучний контингент на Європейській площі.

"Я тут зустріла жінку, яка вирощує індиків. І вона не може тут стояти тиждень, тому що всі її індики здохнуть. Вона не може тут тиждень чекати, поки їй американці принесуть пиріжки", - сказала Герман.

Водночас, як повідомляє присутній на мітингу журналіст, багато хто з учасників мітингу знаходяться в нетверезому стані. На пагорбах біля Європейської площі проходить масове розпивання спиртних напоїв, особливо в районі Музею води.

"Учасники мітингу голодні. Багато хто хоче потрапити на Майдан, щоб поїсти. Міліція їх не пускає", - говорить очевидець.

Заклади громадського харчування, які знаходяться поблизу Європейської площі, або закриті, або не пускають мітингувальників від ПР у зв'язку з їх нетверезим станом.

У район Європейської площі прибуло кілька польових кухонь, які почали варити гречану і перлову каші. Черги до польових кухонь надзвичайно довгі.

Біля арки Дружби Народів розташовано кілька торгових точок, де вже скуплені майже всі продтовари.

За даними очевидця, якому вдалося поспілкуватися з кількома учасниками мітингу, вони є працівниками одного з сумських заводів і прибутку на мітинг під загрозою звільнення.

При цьому багато учасників мітингу повідомляють, що прибули до Києва мітингувати на 2 дні (14 і 15 грудня) і досі не знають, де ночуватимуть.

Біля арок в районі вулиці Грушевського та готелю "Дніпро" мітингувальники влаштували стихійні туалети.

Необхідно відзначити, що на мітингу присутньо і багато тверезих людей (переважно бюджетники). Більшість учасників мітингу не агресивні і ведуть себе спокійно.

Як повідомлялося раніше, Партія регіонів очікує, що участь у мітингах на підтримку дій влади в Києві 14 грудня візьмуть близько 200 тис. чоловік.

Зараз ви читаєте новину «На Антимайдані п'ють алкоголь і влаштовують стихійні туалети». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

153

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі