понеділок, 19 листопада 2018 16:41

На 20 нардепів готують провадження

На 20 нардепів готують провадження
120 нардепів-мільйонерів отримують компенсацію за житло. Фото: Микола Білокопитов

Генпрокуратура та Спеціальна антикорупційна прокуратура готують справи щодо 20 народних депутатів, які мають нерухомість у Києві чи передмісті та при цьому отримують компенсацію за оренду житла.

Про це повідомив генеральний прокурор Юрій Луценко після засідання регламентного комітету, який розглядав подання на нардепа Березкіна.

"Зараз у ГПУ і САП є матеріали, за якими у нас буде достатньо складна ситуація: понад 20 народних депутатів отримують компенсації за житло, маючи при цьому житло у Києві чи 30-кілометровій зоні. Депутати належать практично до всіх фракцій", - сказав Луценко.

Він наголосив, що про подання на нардепів-квартирантів можна буде говорити лише після експертизи юридичного департаменту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Комітет оголосив рішення щодо нардепа Березкіна

Держава компенсує витрати за оренду житла в Києві 170 народним депутатам. Як з'ясували журналісти програми "Наші гроші", із них 120 задекларували мільйони заощаджень, а щонайменше 25 мають житло у столиці чи передмісті.

Зараз ви читаєте новину «На 20 нардепів готують провадження». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі