субота, 29 листопада 2014 20:13

МВС хоче очиститися від зрадників: міліціонерам терміново змінюють посвідчення

МВС хоче очиститися від зрадників: міліціонерам терміново змінюють посвідчення
Фото: umvs-rivne.gov.ua

З 1 грудня в Міністерстві внутрішніх справ України почнуть заміну посвідчень співробітників міліції. Це пов'язано з необхідністю "відокремити зрадників від тих працівників міліції, які продовжують сумлінно служити українському народу". Про це повідомляє прес-служба МВС.

"У зв'язку з анексією Автономної Республіки Крим та міста Севастополя Російською Федерацією, а також через ситуацію на сході України значна частина службових посвідчень працівників міліції залишилася в осіб, які змінили присяги працівника органів внутрішніх справ, перейшли на службу державі-окупанту або стали на сторону терористів. Ці особи використовують службові посвідчення працівника міліції в корисливих чи злочинних цілях", - йдеться в повідомленні.

За інформацією відомства, нові бланки містять ряд змін в своєму дизайні і захисту від підробок, а їх виготовлення буде здійснюватися державним підприємством "Поліграфкомбінат "Україна". Основними відмінностями нового бланка службового посвідчення буде відсутність слів "службове посвідчення" і назва органу внутрішніх справ на лицьовій стороні бланка. А слово "міліція" на новому бланку буде надруковано великими літерами.

На зворотному боці бланка службового посвідчення нового зразка відсутні слова "МВС" і "Україна", зменшена рамка для фото, а також зображена емблема МВС з літерами UA.

Зараз ви читаєте новину «МВС хоче очиститися від зрадників: міліціонерам терміново змінюють посвідчення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі