середа, 22 лютого 2012 11:21

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

МОЗ вимагає припинити спекуляції на тему здоров'я Тимошенко

МОЗ вимагає припинити спекуляції на тему здоров'я Тимошенко

Міністерство охорони здоров'я України приєднується до заклику німецьких лікарів припинити фальсифікацію результатів обстеження екс-прем'єра Юлії Тимошенко і спекуляції ЗМІ та членів опозиції на темі про стан здоров'я ув'язненої.

У повідомленні МОЗ, поширеному у середу, підкреслюється: "Жодних результатів обстеження Юлії Тимошенко оприлюднено не було".

Крім того, у відомстві заявили: "Висновки спільної міжнародної комісії, як і будь-яка інформація про діагноз пацієнтки, є лікарською таємницею, жодним із фахівців, які входили до складу комісії, не розголошувалася ні в офіційних інформаційних повідомленнях про медичних оглядах Юлії Тимошенко, ні в коментарях ЗМІ. Українські медики виконали всі домовленості щодо збереження конфіденційності оглядів".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Євгенія Тимошенко впевнена, що українські чиновники "фальсифікують діагноз" її матері

У повідомленні нагадали, що загальна медична комісія, створена за наказом Державної пенітенціарної служби України, Міністерства охорони здоров'я України та Міністерства закордонних справ України, працювала протягом двох днів і 16 лютого завершила свою роботу. Висновки комісії про стан здоров'я Тимошенко базуються на результатах огляду і матеріалах, наданих німецькими та канадськими лікарями.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Німецькі лікарі ще спростують заяви МОЗу щодо діагнозу Тимошенко - Власенко

Рекомендації щодо терапевтичного лікування і реабілітації ув'язненої були передані лікарями в Державній пенітенціарної служби, підсумували в МОЗ.

Зараз ви читаєте новину «МОЗ вимагає припинити спекуляції на тему здоров'я Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі