четвер, 05 липня 2018 09:54

Мова міжнародного спілкування: Червоненко закликав українців вивчати російську

Мова міжнародного спілкування: Червоненко закликав українців вивчати російську
Екс-міністр транспорту і зв'язку Євген Червоненко: "Не треба недооцінювати російську мову як мову міжнародного спілкування. Завжди мову супротивника потрібно знати краще". Фото: Повінь – зміна системи

Українцям потрібно вивчати російську мову. Адже війна з Росією рано чи пізно закінчиться.

"Державну мову повинні вивчати. Це питання національної безпеки, служби в армії, чого завгодно. Розумієте, мови дають величезні бонуси і конкурентність у спілкуванні. Це не предмет політичних розборів, піару. Це метод комунікацій. Помилка, що якось окремо говоримо про англійську мову. Її безумовно, знають всі культурні люди. Однак не говоримо про те, що треба вивчати російську", - повідомив екс-міністр транспорту і зв'язку Євген Червоненко в ефірі NEWSONE.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Червоненко не може розплатитися за паливо з WOG

За його словами, російську мову потрібно вивчати на тому ж рівні, що й англійську.

"Ми не думаємо про те, що будь-яка війна закінчується. Не треба недооцінювати російську мову як мову міжнародного спілкування. Завжди мову супротивника потрібно знати краще", - додав Червоненко.

Євген Червоненко вважає, що війна на Донбасі триває через провокації з боку України. За його словами, завершення війни не вигідне для українського уряду.

Зараз ви читаєте новину «Мова міжнародного спілкування: Червоненко закликав українців вивчати російську». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі